Pacientët & Vizitorët Vendndodhjet e Zyrave Ndërkombëtare

Vendndodhjet e Zyrave Ndërkombëtare

Bosnjë Hercegovinë

Na kontaktoni:

Tel: +387 62 054 989

Adresa: Al Tawil Policlinic, Zmaja od Bosne 7, 71000 Sarajevo (Importanne centar Sarajevo / III sprat)

 

 

Gjeorgji

Na kontaktoni:

Tel: +995 790 922 088

Cel: +995 595 92 20 87

Adresa: 15 Lubliana Str. Tbilisi, Georgia

 

 

Kosovë

Na kontaktoni:

Cel: +90532 241 0517

Cel: +377 44 628 235

Adresa: Rruga Mbreti Zogu I nr 7 Prishtine

 

 

Macedonia

Na kontaktoni:

Tel: +389 71 317377

Adresa: ul.Hristo Smirnenski 42/5, Skopje, Macedonia

 

 

Azerbaixhan

Na kontaktoni:

Tel: +994559097423

Adresa: AZ1100 Bakı ş, Yasamal Rayonu Mətbuat Prospekti 35A, Məhəllə 3141

 

 

Hapen së shpejti në SHBA, LondërRusi dhe në shumë vende të tjera!

Na Kontaktoni