Pacientët & Vizitorët Faturimi & Sigurimi

Faturimi & Sigurimi

Këtu janë disa nga kompanitë e sigurimeve të huaja të kontraktuara me të cilat ne punojmë. Ju lutem vini re se secili ofrues i sigurimeve ka një kontratë të ndryshme me institucionet tona. Ju mund të kontaktoni koordinatorët tanë për të gjetur nëse polica juaj e sigurimit mbulon trajtimet që dëshironi të merrni.

KOMPANITE E HUAJA TE SIGURIMIT DHE ASISTENCES:

 • Allianz Sigorta
 • Anadolu Sigorta
 • Allianz Sigorta-Vakıf
 • Mapfre Genels Sigorta
 • Acıbadem Sigorta
 • Axa Sigorta
 • Ergo İsviçre Sigorta
 • Ak Sigorta
 • Demir Hayat Sigorta
 • Eureko Sigorta
 • CGM
 • Güneş Sigorta
 • Groupama Sigorta
 • Cigna Internatıonal Corporatıon
 • Retas Asistans Sağlık Ve Yol Destek Hizmetleri A.Ş.
 • Europ Assıstance A.Ş-Kuh Anlaşması
 • Youna S.A.
 • Marm Asistans
 • Ap Companies

* Ju lutemi vini re se çdo ofrues sigurimi ka një kontratë të ndryshme me institucionet tona. Ju mund të kontaktoni koordinatorët tanë për të gjetur nëse polica juaj e sigurimit mbulon trajtimet që dëshironi të merrni.

Na Kontaktoni