Kushtet dhe Zonat e Kujdesit Sistemi muskulo-skeletal

Sistemi muskulo-skeletal
Sistemi muskulo-skeletal

Sistemi muskulo-skeletal

Sistemi muskulo-skeletal

Linja e Shërbimit Muskuloskeletal bashkëpunon me specialistë të Departamentit të Urgjencës, Neurokirurgjisë, Ortopedisë, Neurologjisë, Klinikës së Dhimbjes, Fizioterapisë, Kirurgjisë së Dorës dhe Kirurgjisë Plastike.

Linja jonë e shërbimit ofron kujdes të nivelit botëror për një sërë problemesh të shtyllës kurrizore, duke përdorur algoritme dhe rrugë të pranuara në rang ndërkombëtar me një përqasje të shumë disiplinave. Ekspertët tanë përdorin parimet e fundit në diagnostikimin, trajtimin dhe rehabilitimin e lëndimeve, të cilat rrisin lëvizshmërinë, zvogëlojnë dhimbjen, përmirësojnë funksionimin dhe përmirësojnë cilësinë e jetës. Ne ofrojmë një qasje gjithëpërfshirëse për problemet e shtyllës kurrizore - nga diagnostikimi dhe trajtimi deri te rehabilitimi dhe rimëkëmbja.

Na Kontaktoni