Fushat e Kujdesit

Fushat e Kujdesit
 • Gjinekologjia e përgjithshme dhe parandaluese
 • Laparoskopia, histeroskopia dhe kirurgjia robotike
 • Ndërhyrjet radiologjike minimalisht invazive
 • Qendra e fertilitetit
 • Sindromi i vezoreve polikistike
 • Lindjet
 • Shtatzënia me rrezik të lartë
 • Onkologjia gjinekologjike
 • Urogjinekologjia
 • Kirurgjia gjinekologjike kozmetike
 • Klinika e gjirit
 • Ekografi 3D

Na Kontaktoni