Zonat e Kujdesit

Zonat e Kujdesit
 • Hiperaktivitet i vezikës së urinës
 • Inkontinenca e urinës
 • Infeksionet në rrugët e urinës
 • Disfunksion i ereksionit
 • Steriliteti mashkullor dhe Andrologjia
 • Gurët në rrugët e urinës
 • Sëmundjet e veshkave
 • Pamjaftueshmëria e veshkave
 • Tumoret urologjike (kanceri i vezikës së urinës, veshkave, prostatës, testikujve)
 • Kanceri i prostatës
 • Hipertrofia beninje e prostatës (BPH)
 • Prolapsi i organeve të pelvisit
 • Urologjia pediatrike
 • Transplantimi i veshkave
 • Sëmundjet dhe masat e gjëndrës adrenale
 • Plakja tek meshkujt

 

Na Kontaktoni