Programet Speciale

Programet Speciale
 • Onkologjia Urologjike
 • Urologjia Robotike
 • Urologjia Laparoskopike
 • Sëmundjet e Gurëve dhe Kirurgjia Endoskopike
 • Kirurgjia me Lazer
 • Andrologjia, Steriliteti dhe Mosfunksionimi Seksual i Mashkullit
 • Neuro-Urologji
 • Infeksionet Urologjike
 • Transplantimi i Veshkave
 • Urologjia Pediatrike
 • Urologjia Rikonstruktive, Urologjia e Femrës, Inkontinenca e Urinës dhe Urodinamika

 

Na Kontaktoni