Urologjia

Urologjia

Urologjia

Linja e Shërbimit tonë të Urologjisë njihet për përsosmërinë e saj në kujdesin ndaj pacientit. Specialistët tanë të urologjisë dhe nefrologjisë bashkëpunojnë shumë ngushtë me njeri-tjetrin për trajtimin që nga problemet e zakonshme dhe deri tek rastet e komplikuara kirurgjikale.  Ata përdorin teknologjinë dhe trajtimin mjekësor më të avancuar të kohës duke bërë më të mirën e mundshme për pacientin. Ekipi ynë, i cili ka një eksperiencë të gjatë pune, pasi përcakton burimin e simptomave tuaja do të përgatisë planin e trajtimit.

Shërbimet/ procedurat tona të përparuara përfshijnë:

 • Hiperaktivitet i vezikës së urinës
 • Inkontinenca e urinës
 • Infeksionet në rrugët e urinës
 • Disfunksion i ereksionit
 • Steriliteti mashkullor dhe Andrologjia
 • Gurët në rrugët e urinës
 • Sëmundjet e veshkave
 • Pamjaftueshmëria e veshkave
 • Tumoret urologjike (kanceri i vezikës së urinës, veshkave, prostatës, testikujve)
 • Kanceri i prostatës
 • Hipertrofia beninje e prostatës (BPH)
 • Prolapsi i organeve të pelvisit
 • Urologjia pediatrike
 • Transplantimi i veshkave
 • Sëmundjet dhe masat e gjëndrës adrenale
 • Plakja tek meshkujt

Ne ofrojmë Kirurgji mini-invazive, Kirurgji Laparaskopike dhe Kirurgji Robotike, Kirurgji me Lazer Green Light. Gjithashtu ofrojmë Echo të Vezikës së Urinës, Urodinaminë, Cistoskopinë, Vlerësimin Urodinamik, Lithotripsinë me Ultratinguj, Testin e Antigjenit Specifik të Prostatës (PSA).

Zonat e Kujdesit

Zonat e Kujdesit

Programet Speciale

Programet Speciale

Na Kontaktoni