Kushtet dhe Zonat e Kujdesit Shkenca e Neurologjisë

Shkenca e Neurologjisë

Shkenca e Neurologjisë

Shkenca e Neurologjisë

Shërbimet tona të Neuroshkencës kanë si qëllim kryesor të mbushin boshllëkun midis trajtimit medikal dhe atij kirurgjikal duke koordinuar specialitete të ndryshme. Shërbimet e Neuroshkencës bashkojnë disa departamente siç janë, Neurologjia, Neurokirurgjia, Psikiatria dhe Psikologjia. Terapitë më të fundit dhe trajtimet invazive minimale përfshijnë problemet e trurit, shtyllës kurrizore dhe nervat periferik. Fuqia shtytëse e stafit tonë me shumë përvojë është ruajtja dhe rritja e cilësisë së jetës. Qëllimi ynë kryesor është që të mbajmë të lartë cilësinë e jetesës duke i kushtuar kohë dhe durim çdo kërkesë të pacientit. 

Na Kontaktoni