Ndjeshmëria

Ndjeshmëria

Ndjeshmëria

Linja jonë e Shërbimit të ndjeshmërisë përbëhet nga specialitetet e  Okulistikës (Sëmundjet e Syrit), ORL-së, Kirurgjisë së Kokës e Qafës dhe Dermatologjisë. Ne ofrojmë trajtimin më të avancuar dhe më të specializuar për një gamë të gjerë kushtesh siç janë:

 • Katarakti i Syve
 • Kornea dhe Kirurgjia Refraktive (LASIK)
 • Optometria dhe Shërbimi i Lenteve të kontaktit
 • Sëmundjet Diabetike të Syve
 • Urgjencat dhe Kujdesi për Traumat e Syve
 • Kirurgjia Plastike e Syrit
 • Sëmundja e Glaukomës
 • Sëmundjet Imunologjike të syrit dhe Uveiti
 • Neuro-Oftalmologjia
 • Onkologjia e Syrit
 • Oftalmologjia Pediatrike dhe Strabismusi
 • Audiologjia (Testi i Dëgjimit)
 • Çrregullimet e Balancës/Vestibulare
 • Tumoret e Bazës së Kafkës
 • Çrregullimet e Veshit
 • Kujdesi për urgjencat e ORL-së
 • Paraliza e Fytyrës
 • Kirurgjia Plastike e Fytyrës
 • Tumoret e Kokës dhe të Qafës
 • Mjekësia Hiperbarike
 • Sëmundjet e Laringut
 • Kujdesi për Veshin
 • Oto Neurologjia
 • Otorinolaringologjia Pediatrike
 • Çrregullimet e Sinuseve dhe të Hundës
 • Çrregullimi i zërit dhe i të folurës

Që nga kontrollet vjetore rutinë dhe deri tek procedurat komplekse ekipi ynë është i specializuar për të trajtuar problemet e dëgjimit, të shikimit, ekuilibrit dhe problemeve të zërit me cilësi të lartë.

Na Kontaktoni