Kushtet dhe Zonat e Kujdesit Metabolizmi dhe endokrinologjia

Metabolizmi dhe endokrinologjia

Metabolizmi dhe endokrinologjia

Metabolizmi dhe endokrinologjia

Fiziologjia metabolike dhe endokrine është një pjesë integrale e trupit tonë. Linja jonë e shërbimit për metabolizmin dhe endokrinologjinë ofron shërbime për një spektër të gjerë simptomash. Endokrinologët dhe kirurgët tanë punojnë së bashku për të trajtuar të gjitha aspektet e diabetit, obezitetit, osteoporozës, tiroides, paratiroideve, hipofizës, veshkave, çrregullimeve të gjirit dhe shumë të tjera. Për shkak të natyrës së këtyre çrregullimeve, një përqasje prej shumë disiplinash është shtylla kryesore e kësaj linje shërbimi. Ne bashkëpunojmë me disa specialitete dhe shërbime mbështetëse gjatë kujdesit për pacientët tanë. Me diagnostikimet moderne dhe modalitetet terapeutike, ne jemi të përkushtuar për të përmirësuar kujdesin për pacientët tanë nëpërmjet trajtimeve të përditësuara, këshillimeve dietike dhe shërbimeve arsimore, për të arritur cilësinë më të mirë të jetës.

Na Kontaktoni