Kushtet dhe Zonat e Kujdesit Shëndeti gastrointestinal

Shëndeti gastrointestinal

Shëndeti gastrointestinal

Shëndeti gastrointestinal

Programi ynë bashkëpunon me specialistë nga Kirurgjia e Përgjithshme, Gastroenterologjia, Radiologjia dhe Radiologjia Ndërhyrëse, si dhe Anestezia.

Programi ynë ofron një gamë të plotë të kujdesit mjekësor dhe kirurgjikal nëpërmjet ekipit me përvojë.

 • Sëmundjet beninje dhe malinje të mëlçisë, pankreasit dhe traktit biliar
 • Sëmundjet beninje dhe malinje të traktit GI (ezofagu, stomaku, zorrët dhe zorra e trashë)
 • Sëmundjet inflamatore të zorrëve
 • Çrregullimet e lëvizshmërisë gastrointestinale
 • Sëmundje akute dhe kronike të mëlçisë dhe cirroza

Ekzaminimi dhe mbikëqyrja për zbulimin e hershëm:

 • Endoskopia
 • Kolonoskopia
 • Kolonoskopia virtuale
 • Endoskopia e kapsulës

Trajtime ndërhyrëse:

 • Biopsi e udhëzuar me Eko Endoskopike
 • Kolangio-pankreatografia Endoskopike retrograde
 • Vendosja e stendës për tumoret dhe ngushtimet gastrointestinale dhe biliare
 • Procedurat ablazive endoskopike (rezektimi endoskopik i mukozës, koagulimi i plazmës së argonit, ablacioni radiofrekuent endoskopik)
 • Enteroskopi
 • Drenim biliar përmes lëkurës (perkutan)
 • Ablacioni përmes lëkurës (perkutan) me radio frekuencë

Linja jonë e shërbimit ofron opsionet më të avancuara kirurgjikale të disponueshme si kirurgjia laparoskopike, operacionet laparoskopike me prerje të vetme, procedurat endoskopike pa prerje, kirurgjia robotike, duke u përshtatur lehtësisht me teknologjitë në zhvillim të botës mjekësore.

Na Kontaktoni