Kushtet dhe Zonat e Kujdesit Dermatologjia Kozmetike dhe Kirurgjia Estetike

Dermatologjia Kozmetike dhe Kirurgjia Estetike
Dermatologjia Kozmetike dhe Kirurgjia Estetike

Dermatologjia Kozmetike dhe Kirurgjia Estetike

Dermatologjia Kozmetike dhe Kirurgjia Estetike

Megjithëse jemi të vetëdijshëm për faktin se "ajo që është e domosdoshme është e padukshme për syrin", ne jemi të gatshëm për të mbështetur udhëtimin e bukurisë suaj të brendshme drejt pamjes tuaj fizike. Në linjën tonë të shërbimit të dermatologjisë kozmetike dhe kirurgjisë estetike do të përjetoni një kujdes të veçantë dhe personal të ofruar nga mjekët ekspertë të një institucioni mjekësor të klasit botëror.

Departamenti disponon një teknologji të fjalës së fundit për kirurgjinë kozmetike siç janë, zmadhimi i gjoksit, ngritja e gjoksit, abdomenoplastia tummy tuck, Liposuction, kirurgjia e fytyrës, kirurgjia i qafës, Blefaroplastia (Kirurgjia për Kapakët e Syve) dhe kirurgjia për vetullat.

Problemet që trajtohen:

 • Puçrrat e Fytyrës
 • Chelitis Aktinik
 • Plakja e Lëkurës
 • Enët e Gjakut në Fytyrë
 • Dhjami i Padëshiruar i lokalizuar
 • Njollat e lindjes të pigmentuara
 • Njollat Port Wine
 • Skuqjet për shkak të Rosacea ose Dëmtimet nga Dielli
 • Shenjat e Plagëve
 • Përbërja e Lëkurës
 • Venat Merimangë
 • Dëmtimet nga Dielli
 • Kirurgjia Invazive Minimale
 • Trajtim me Rreze (Phototherapy)
 • Injeksione dhe Trajtime të tjera Kozmetike
 • Botoksi dhe Injeksionet Dysport
 • Peeling Kimik i Lëkurës
 • Injeksione Mbushëse
 • Mikrodermoabrasion
 • Skleroterapia
 • Trajtime kundra Plakjes së Lëkurës
 • Rigjenerim dhe Rigjallërim me Lazer të Fraksionuar
 • Trajtim për Njollat nga Dielli

Qendra e Mbjelljes së Flokëve

Nëse kryhet me saktësi dhe në mënyrë artistike, mbjellja e flokëve mund të bëjë mrekulli për vetëvlerësimin dhe të ndjerit mirë tek një person. Qendra e Mbjelljes së Flokëve në Spitalin Universitar Koç drejtohet nga Dr. Sacit Karademir, i cili është një kirurg plastik me famë botërore dhe i specializuar për mbjelljen e flokëve, rikonstruktimin e dëmtimeve të flokëve të kokës dhe qimeve të fytyrës. Për herë të parë në botë, mbjellja e flokëve dhe rikonstruktimi i dëmtimeve të flokëve të kokës dhe qimeve të fytyrës bëhet në një mjedis spitalor universitar. Prandaj ne i japim shumë prioritet cilësisë, kërkimeve të vazhdueshme dhe shërbimit të shkëlqyer ndaj pacientëve. Ne jemi të vendosur që t’ju sigurojmë një pamje natyrale të flokëve të mbjellë. 

Na Kontaktoni