Pacientët & Vizitorët Qëndrimi juaj Komoditeti juaj

Komoditeti juaj

Karakteristikat e dhomave
Ne ofrojmë një varietet dhomash private, apartamentesh dhe suitash junior të dizajnuara për komoditetin e një banese për një pacient dhe për shoqëruesit e tij. Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me një tualet privat, TV kabllor me kanale kombëtare dhe ndërkombëtare.

Hyrje në internet
Hyrja në internet Wi-Fi është në dispozicion pa pagesë në spitalet tona.

Shërbime të tjera
Ne ofrojmë shërbime portier për pacientët tanë ndërkombëtarë. Gjithashtu, në spitalet tona gjenden edhe shërbimet e parukerisë dhe kozmetikës.

Privatësia
Sigurimi i privatësisë së individëve është me rëndësi të veçantë për ne. Informacioni juaj mjekësor konsiderohet konfidencial dhe nuk do të ndahet me asnjë palë të tretë.

Ushqimi
Shërbimet e ngrënies janë të planifikuara në përputhje me gjendjen e pacientit. Shoqëruesve të pacientit (miqve ose anëtarëve të familjes) u ofrohet gjithashtu një shumëllojshmëri për opsionet e vakteve dhe/ose snack në kafenetë tona.

Na Kontaktoni