Pacientët & Vizitorët Qëndrimi juaj Kthimi

Kthimi

Para kthimit tuaj në vendlindje, mjeku juaj do t’ju vizitojë për një konsultim të përgjithshëm, për të siguruar që ju jeni të aftë të dilni nga spitali dhe për të përmbledhur trajtimin që ka ndodhur gjatë qëndrimit tuaj. Nëse ka ndonjë ilaç që është përshkruar për të vazhduar trajtimin tuaj, infermierët tanë do të printojnë recetën tuaj, e cila do të ketë emrin e ilaçeve me dozën përkatëse dhe do t’ju udhëzojnë se si të përdorni çdo ilaç. Sapo të keni mbaruar dhe të jeni gati për tu larguar, do t’ju jepet raporti juaj i daljes dhe kur llogaria juaj të jetë likuiduar, ju do të mund të dilni nga spitali në përputhje me rrethanat.

Koha juaj e nisjes do të përcaktohet pas vizitës së mjekut tuaj dhe pasi të jenë përfunduar dokumentet administrative (pagesat, raporti i daljes nga spitali dhe mjekimi).

Departamenti për Daljen e Pacientëve nga Spitali punon nga e hëna deri të premten nga ora 8:00 deri në orën 19:00 dhe të shtunën nga ora 8:00 deri në orën 17:00. Të dielave dhe pas orareve të lartpërmendura ju mund të vizitoni Departamentin tonë të Shërbimeve Emergjente për ndihmë të mëtejshme

Na Kontaktoni