Pacientët & Vizitorët Qëndrimi juaj Gjatë Qëndrimit Tuaj

Gjatë Qëndrimit Tuaj

Në spitalet tona, rehatia juaj vjen në radhë të parë. Për të siguruar paqen e mendjes, ekipi ynë i kujdesit shëndetësor do të ofrojë asistim të cilësisë më të lartë dhe do të sigurojë që pritshmëria juaj të përmbushet.

Byzylyku për Identifikimin e Pacientit
Gjatë pranimit, do t’ju jepet një byzylyk për identifikimi së bashku me një numër 7 shifror për identifikimin në spital. Për të përshpejtuar procesin dhe për masat e sigurisë, sigurohuni që të mbani byzylykun e identifikimit tuaj në krah ose në kyçin e këmbës.

Na Kontaktoni