Pacientët & Vizitorët Qëndrimi juaj Ekipi për Kujdesin tuaj

Ekipi për Kujdesin tuaj

Të gjithë mjekët tanë kanë njohuri akademike dhe rrjedhshmëri në anglisht. Nëse keni nevojë për një përkthyes ju lutemi t’i dërgoni e-mail Zyrës për Pacientët Ndërkombëtar në international@kochealthcare.org ose mund te telefononi ne numrin +355 66 62 82 246.

Shëndeti dhe Siguria
Ne kemi nevojë për bashkëpunimin tuaj gjatë gjithë trajtimit tuaj në mënyrë që ai të rrjedhë në mënyrë të sigurt dhe pa ndërprerje. Gjatë qëndrimit tuaj, duke respektuar planin tuaj të kujdesit dhe pikat e mëposhtme do të rrisni suksesin e trajtimit.

Transporti
Shërbimet tona të Transportit VIP janë në dispozicion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë.

Përkthimi
Komunikimi nuk do të bëhet pengesë gjatë qëndrimit tuaj. Të gjithë mjekët tanë kanë njohuri akademike dhe rrjedhshmëri në anglisht. Nëse keni nevojë për një përkthyes, organizimi do të bëhet para mbërritjes suaj. Shërbimet tona të përkthimit janë pa pagesë në gjuhët e mëposhtme: Anglisht, Frëngjisht, Italisht, Arabisht, Spanjisht, Kurdisht, Rusisht, Rumanisht, Shqip, Boshnakisht, Serbisht, Kroaisht, Persisht, Maqedonisht dhe Bullgarisht.

Na Kontaktoni