Institucionet Spitali Universitar Koç

Spitali Universitar Koç

Spitali Universitar Koç
Spitali Universitar Koç
Spitali Universitar Koç

Spitali Universitar Koç u bë funksional në shtator 2014 si një spital kërkimor dhe trajnues. Që nga viti 2016, spitali ka rritur kapacitetin e tij në 404 dhoma shtrimi teke dhe 73 njësi të kujdesit intensiv (366 të rritur dhe 111 fëmijë). Në 12 dhoma operative, dhe 14 dhoma të ndërhyrjes, janë kryer më shumë se 4000 operacione. Përgjatë vitit 2016, Spitali Universitar Koç i ka dhënë kujdes shëndetësor rreth 6.000 pacientëve me shtrim dhe 65.000 pacientëve ambulantë, ndër të cilët më shumë se 1.600 pacientë kanë qenë ndërkombëtarë.

Kampusi i Shkencave Shëndetësore që përfshin një sipërfaqe prej 220.000 mpërfshin shkollën e mjekësisë, shkollën e infermierisë, laboratorët e hulumtimit dhe Qendrën e Mësimit të Avancuar. Kampusi i Shkencave Shëndetësore synon të kontribuojë në krijimin e kapitalit njerëzor të kualifikuar në sektorin e kujdesit shëndetësor me qasjen inovative dhe me një ekip dinamik në standardet e Amerikës së Veriut.

Na Kontaktoni